055 - 30 34 222

Reviews

Wij zijn blij met onze klanten en zij zijn blij met ons! Hieronder ziet u wat ze over ons schrijven op de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl.

 • Leo uit Almere
  9
  Wij hebben een prachtige Audi q5 gekocht bij dit bedrijf.
  Frans en zijn team hebben absoluut oog voor de in te ruilen auto alsmede voor de persoonlijke aspecten . Na een goed inruilvoorstel voor onze q3 hebben we deal dan ook snel gesloten. Wij zijn heel enthousiast! Een bedrijf om trots op te zijn
  Inge en Leo

  Goedemorgen familie Huissen, Bedankt voor jullie leuke reactie! Fijn om te lezen dat jullie enthousiast zijn over ons bedrijf en natuurlijk over jullie prachtige Audi Q5! Fijne en veilige kilometers toegewenst!
 • Rene uit Gendt
  8,5
  Zeer aardig geholpen. Mooie toonzaal. Veel aanbod.

 • Edwin uit Eerbeek
  9
  hele aardige behulpzame mensen, heb er een top auto gekocht.

 • Robin uit Elburg
  8
  Inruil van mijn oude auto gaf wat problemen uiteindelijk er samen heel goed uitgekomen. Erg klantvriendelijk!

 • Vikram uit Almere
  7,7
  Vooralsnog geen issues en goede service!

 • Tjaard uit Utrecht
  10
  Goed & klantvriendelijk

 • Patricia uit Hoogezand
  10
  Nette en snelle afhandeling.
  Super klantvriendelijkheid.

  Goedemorgen, Bedankt voor jullie leuke recensie! Wij wensen jullie vele veilige kilometers en veel rijplezier toe, in deze prachtige Golf GTI!! Frans Wientjes Auto's
 • Petra uit Ede
  9,3
  Net een auto gekocht, zeer prettige en duidelijke communicatie, reageren snel. Goede afspraken gemaakt die ze ook nagekomen zijn!

  Goedemiddag, Bedankt voor jullie leuke recensie! Wij wensen jullie vele veilige kilometers en veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
 • Jacqueline uit Heel
  9
  Ik ben zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn Passat cc.
  Er werd meegedacht over mijn persoonlijke situatie en dat leverde me veel gemak op.

  Goedemorgen, Fijn om te lezen dat uw aankoop zo goed is bevallen! Wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
 • Nienke uit Doorn
  10
  Ik ben niet snel onder de indruk! Maar nu wel! Professionaliteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en behulpzaamheid staan hier hoog in het vaandel en dat is te merken aan alles!

  Onlangs mijn eerste bedrijfsauto gekocht, een Peugeot Partner. Helemaal wijs mee! Alles Word netjes vermeld. Waar de auto vandaan komt, wat er aan scheelt enz. Tot aan de kleinste gebruikerssporen!

  Ben super geholpen door Joey! Geen gepush tot aankoop...je krijgt een eerlijk verhaal en eerlijke antwoorden op je vragen!

  Ik kan mij absoluut niet vinden in de negatieve recensies hier op Google! Mocht je een auto tegen komen in de occasions raad ik je aan zeker te gaan!

  Mocht ik in de toekomst een andere auto nodig hebben is dit zeker het adres waar ik als eerst ga kijken, ook al is het geruim een uur rijden! En raad dit bedrijf zeker aan!

  Met vriendelijke groet,
  Nienke den Daas
  NienDustry

  Beste mevrouw den Daas, Wij vinden het fijn om te lezen dat de aankoop van de Peugeot Partner is bevallen! Wij wensen u natuurlijk heel veel fijne maar vooral ook veilige kilometers toe. Bedankt voor de leuke recensie en wij hopen u bij de volgende aankoop zeker weer te zien !
 • Rolf uit Weert
  8,7
  Goede service en vriendelijk personeel. Een peugeot 207 gekocht helaas moest twee dagen na de aankoop iets gerepareerd worden. Gelukkig was dit geen probleem en hebben ze het zonder enige discussie gerepareerd.

 • kenny uit heikant
  9,7
  Ondanks de rit van bijna 3u was het zeker weten de moeite waard om de prachtige 640i te komen bewonderen.

  Voor het vertrek had ik al een aangenaam gesprek aan de telefoon met een van de verkopers, echter was het onthaal zeer warm en vriendelijk.

  Na enkele uren praten over zowel persoonlijke dingen als over de auto zijn we overgegaan naar een testrit.

  Dat was in 1 woord geweldig. na 3 weken zijn we tot de beslissing gekomen de auto aan te schaffen en wederom geen spijt van.
  We werden warm ontvangen met een drankje en wederom een aangenaam leuk gesprek.

  Ik ben super blij met de 640i en hoop er nog zeer wat veilige kilometers mee te doen.

  Bedankt voor de mooie bloemen en het sympathieke foto die we toegestuurd kregen.

  Ik raad iedereen aan zeker eens langs te gaan als uw droomwagen daar te koop wordt aangeboden!

 • Jaap uit Nieuwe tonge
  7,7
  Zeer vriendelijk en gastvrij en komen afspraken na en nemen alle tijd voor de klanten en omdat wij van ver kwamen kregen we zelfs heerlijke broodjes

 • Dennio uit Nijmegen
  10
  Zeer keurig geholpen, mensen met hart voor de zaak.

 • Paul uit Tilburg
  8
  Vriendelijk personeel met veel aandacht voor de klant. Auto mooi afgeleverd.

 • Catharinus uit leeuwarden
  0
  Heel vriendelijk, erg zakelijk (ik kon geen cent voor mijn oude auto meer krijgen), en professioneel (denk ik)
  Het is nog te vroeg om de prijs/kwalilteit te beoordelen, maar mijn eerste indruk was goed.

 • Rianne uit Apeldoorn
  7,7
  Ze namen de tijd voor ons, ook al kwamen we aan het einde van de dag, nette inruilprijs voor andere auto en ze kwamen met een goede oplossing voor meer ruimte. Wij zijn tevreden.

 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  Een mooie showroom waar mooie occasions te koop zijn voor een eerlijke prijs, Het personeel is erg aardig.

  Bedankt voor uw mooie reactie, wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groeten, Team Frans Wientjes Auto's
 • John uit Deventer
  8
  Ons eerste bezoek voelde gelijk al vertrouwd. We werden vriendelijk ontvangen en er volgde een prettig gesprek onder het genot van een kopje koffie. We waren namelijk op zoek naar een gebruikte auto binnen een bepaald budget. Daarvoor kregen we een eerlijk en deskundig advies;wat wel en wat niet! Bij ons 2e bezoek hadden we onze keuze gemaakt, welke auto we wilden aanschaffen.We hadden nog enkele wensen voor aanpassing van de betreffende auto, welke zonder problemen werden ingewilligd en uitgevoerd. Ook administratief werd alles snel en accuraat door de verkoper geregeld. We zijn daarna met een voldaan gevoel en met onze 'nieuwe' auto huiswaarts gegaan.


  Bedankt voor uw positieve reactie en fijn om te lezen dat uw aankoop naar wens is verlopen. Wij wensen u nog veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Frans Wientjes Auto's
 • Hans uit Colmschate
  9
  We kwamen op zaterdagmiddag rond half vijf om een auto te bekijken. Omdat er op dat moment geen vrije verkopers waren en het al laat werd wilden we gaan waarop Frans ons aansprak en vroeg of we nog even konden wachten totdat hij klaar was met de klanten die hij op dat moment hielp.
  Nadat deze weg waren nam hij alle tijd voor ons en ondanks dat het al laat was konden wij een proefrit maken.

  Al met al werden wij zeer deskundig en vriendelijk geholpen en omdat de auto goed beviel en goede afspraken gemaakt konden worden hebben we de auto aangeschaft.

  Wat fijn om te lezen dat uw ervaringen goed waren bij ons bedrijf, wij willen u nogmaals veel veilige en fijne kilometers wensen. Frans Wientjes auto's
 • R uit Bilthoven
  9
  Betrouwbaar,transparant en prettig om mee te onderhandelen.

  Bedankt voor uw mooie reactie, wij wensen u nog veel rijplezier en veilige kilometers toe. Team Frans Wientjes Auto's
 • Remco uit Wilp
  9
  Ik wordt er altijd heel fijn geholpen

  Bedankt voor jullie reactie en veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! Team Frans Wientjes Auto's
 • Dhr./mevr. uit Barneveld
  8,5
  Zeer prettig en open communicatie👍👍👍

 • Rosalie uit Apeldoorn
  9,3
  Een heel klantvriendelijk bedrijf die ook niet beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.
  Verrast worden met een bos bloemen wat ook niet meer vanzelfsprekend is. Top bedrijf.

  Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen. Wij wensen u nog veel rijplezier en veilige kilometers! Team Frans Wientjes Auto's
 • jurgen uit vaassen
  7,5 • Roland uit Haarlem
  9,7
  We waren op zoek naar een andere auto en kwamen zo bij Frans Wientjes Auto's BV terecht. Frans nam de tijd voor ons, keek vanuit onze behoefte naar de meest ideale oplossing voor ons, legde alles duidelijk uit, dacht met ons mee en was echt oprecht in zijn doen en laten. Waar Frans zich vooral in onderscheid ten opzichte van andere bedrijven is zijn passie, vakmanschap en deskundigheid zonder opdringerigheid. Frans is/was altijd goed bereikbaar en reageerde altijd heel snel. We zijn uitermate tevreden over het hele proces van het eerste contact t/m ophalen van de auto. We zijn superblij met onze auto en willen ook Frans en zijn team hierbij nogmaals voor alles bedanken! ondanks dat we uit Haarlem vandaan komen (niet naast de deur) zullen we een volgende keer opnieuw bij Frans langsgaan. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of occassion dan is Frans Wientjes Auto BV "the place to be"!

  Bedankt voor deze mooie recensie! Wij wensen u natuurlijk veel veilige en vooral fijne kilometers toe! Met vriendelijke groeten.
 • Dhr./mevr. uit
  8,3
  Super geholpen, vriendelijk en erg netjes.

  Goeie koffie!


 • Bo uit Nuland
  9
  Fijne ontvangst en vervolgens zonder pushe eerlijke uitleg over de auto. Toen er met de auto iets onverwachts bleek te zijn voor de overdracht is het allemaal netjes geregeld, en alles in overleg. Ik voelde me welkom en ben blij met mijn nieuwe auto! ( & de plaat op de auto bij afhalen, het bosje bloemen, en het kaartje met de foto achteraf. Erg leuk gebaar! )

 • Ben uit Enschede
  9,7
  Of je nu een Audi Q7 of in mijn geval een 18 jaar oude Mazda 323 koopt, je wordt bij Wientjes met alle egards ontvangen en geholpen. Dit adres werd mij zelfs in Enschede aangeraden. Uurtje met de trein en Joey stond klaar voor de transfer Station-Laan vd Dierenriem.
  Lubertus is een klassieke 'No Nonsens' verkoper en voor je het in de gaten hebt liggen de papieren klaar.
  Aanrader!

 • Anton uit
  10
  I am very pleased with the company attention and kind attitude towards me. All employees of the company were very polite and clarified all the topics related to the car I have bought.

  Thank you for the reaction, we are pleased to hear that you enjoyed buying a car at our company! We are wishing you much save and fun kilometers.
 • Bo uit Rijssen
  7,7
  Top

 • Martijn uit Uddel
  10
  Betrouwbaar en goed bedrijf!

 • Lenie uit Leusden
  8,7
  Ik ben heel erg tevreden over het bedrijf Frans wientjes auto's. Fijne benadering. Niks pushen, gewoon mensen benaderen en uitleg geven. Voor mij een top bedrijf!!!!

  Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor jullie zeer leuke reactie! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Vele veilige kilometers en veel rijplezier toegewenst! Team Frans Wientjes Auto's
 • Wim uit Maassluis
  10
  Hele leuke ontvangst. Relaxte gezellige sfeer en heel attent en goed geholpen. Zeer tevreden met de Peugeot 108.

  Goedemiddag, Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over ons als bedrijf maar natuurlijk ook over uw nieuwe auto! Vele veilige kilometers en veel rijplezier gewenst! Team Frans Wientjes Auto's
 • Marleen uit Laren Gld
  9,3
  Fijne, ontspannen sfeer. Met veel plezier een nieuwe (occasion) auto gekocht.

 • Han uit Monster
  8,5
  Ik ben erg tevreden over de aankoop van mijn auto, een maand geleden. Heel vriendelijk personeel die goed op de hoogte waren van de staat / functies etc van de auto Er is aandacht en tijd voor de klant. Leuk ook de attenties bij het ophalen van de auto. Ik woon ver van Apeldoorn af maar het was de rit er naar toe zeker waard.


 • mathijs uit Dussen
  8
  Goede service en uitstekende aflevering, Lubbertus en Joey bedankt voor de goede zorgen

 • ad uit etten-leur
  9,7
  ben heel goed geholpen en zeer goed te spreken over mijn opel mokka x automaat raad iedereen aan om altijd eerst bij frans te kijken voor een andere auto en nog bedankt voor foto gr fam peeters

  Beste familie, Hartelijk bedankt voor deze leuke reactie! Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst! Frans Wientjes Auto's
 • J. uit Doesburg
  9,3
  Onvangst in showroom en hulp bij aanschaf is correct en duidelijk. Details na verkoop ook super. Bloemetje e.d. 1 opmerking voor verkoper Lubbertus. Je kan ook teveel praten...... hahahahaha

 • Jasper uit Apeldoorn
  8,3
  Goede eerste ontvangst en vriendelijk geholpen. Op zaterdag een auto bekeken die helaas de dinsdag daarna verkocht werd. Frans schakelde snel en vond een uitstekend alternatief. Na een leuk gesprek tot een goede deal kunnen komen. De auto stond afgelopen week netjes gepoetst klaar in de showroom met een bord met een persoonlijke tekst. We werden ontvangen met koffie en een stukje taart. Het bosje bloemen en de later toegestuurde kaart met foto van de overdracht zijn ook zeer attent.

  Beste, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst! Frans Wientjes Auto's
 • Wim uit Kerkrade
  9,3
  Met één woord: excellent!!!!
  Super vriendelijk, goede service, klant is koning!

 • Dhr./mevr. uit Amersfoort
  10
  Uitstekend

 • Mariska uit Doesburg
  10
  Enorm klantvriendelijk, een leuke occasion gekocht voor een leuk prijsje! Super dat de klant met een kleinere portemonnee ook bij jullie terecht kan en net zo warm ontvangen wordt.

  Beste, Hartelijk bedankt voor de leuke reactie! Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst! Frans Wientjes Auto's
 • Dhr./mevr. uit
  8,3
  Prima

 • hans uit Haarlem
  8,3
  Prettig bedrijf. Verkoper nam rustig de tijd om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden. Afhandeling was erg plezierig. Koffie , foto, bos bloemen thuisgestuurd (men had onthouden dat we een paar dagen weg waren) en bovenal natuurlijk een goede auto.

  Beste familie, bedankt voor de attente reactie en wij zijn blij dat ons bedrijf u zo goed is bevallen! heel veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst namens Frans Wientjes auto's
 • Familie uit Wijchen
  10
  Wat een heerlijke, openhartige en warme ontvangst bij Frans Wientjes in Apeldoorn. Ze denken met je mee en delen je emoties. Want een nieuwe auto koop je niet iedere dag! We zijn erg blij een vertrouwde en fijne garage te hebben gevonden en bevelen hen graag bij iedereen aan! Heel veel succes vanuit jullie prachtige nieuwe locatie in Apeldoorn.

  Beste familie, Hoewel wij er alle mogelijke aandacht aan besteden zijn deze woorden OVERweldigend, maar in iedergeval dank voor de waardering en veel plezier met uw mooie auto! Frans Wientjes Auto's
 • Ad uit Etten - leur
  7,7
  Leuke mensen die ons hebben geholpen aan een mooie Opel mokka x automaat

 • Joep uit Breda
  9,3
  Mooie auto's in het assortiment & scherp geprijst. Aardige mensen, goed geholpen! Aanrader...

  Hartelijk dank voor deze zeer leuke reactie ! Veel veilige en fijne kilometers toegewenst! Frans Wientjes auto's
 • Arjen uit Wenum
  10
  zeer positief, we voelden ons hier als de spreekwoordelijke klant die koning is!

  Goedemorgen Arjen, Hartelijk bedankt voor jullie leuke reactie en heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Monique uit Apeldoorn
  10
  Ben klant voor het leven vanwege de goede adviezen en service!

  Goedemorgen mevrouw van der Heijden, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel rijplezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Dick uit Berlicum
  9
  Een net bedrijf waar men aandacht aan de klanten besteed.

 • Miroslaw uit Almere
  10
  Zeer profesioneel

 • Frits uit Barendrecht
  8
  Telefonisch goed te woord gestaan en bij het bezoek goed en vakkundig geholpen.

  Goedemorgen meneer Klomps, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel rijplezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Jaap uit Leeuwarden
  9
  Ik heb mijn BMW 3 serie ingeruild voor een erg mooie BMW 530d. Inmiddels al een paar duizend kilometer mogen genieten van deze auto. Het personeel is duidelijk, betrokken en persoonlijk. De aflevering kon heel snel, waarbij alle restpuntjes waren opgelost.

  Goedemorgen meneer van der Meer, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Rene uit Sassenheim
  8,7
  Prettige mensen. Sociaal, luisterend. We voelden ons heel serieus genomen. Het hele proces naar de aanschaf van een andere auto ging vlot en nauwkeurig. Bedankt!

  Goedemorgen familie de Jong, Hartelijk bedankt voor jullie leuke reactie en heel veel plezier in jullie nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Rutger uit Hengelo
  9
  Zeer netjes geholpen en de auto is conform hetgeen ze gezegd hebben. Kortom TOP.

  Goedemorgen meneer Kusters, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
 • Jaap uit Apeldoorn
  8
  Fijne auto gekocht en ingeruild. Frans is wel (te) druk en heeft zoveel klanten dat je lang moet wachten op hem.
  Dat je vervolgens met een goed gevoel een auto koopt en blij met de koop bent is wel te danken aan zijn verkoop kwaliteit.
  En als je net een kwartier voor sluiting tijd binnenloopt blijft hij rustig tot 20.00 uur.
  Bedankt‼️

 • Songul uit DE STEEG
  8
  Integer bedrijf met kwaliteitsauto's en goede service

 • Christiaan uit Apeldoorn
  8
  Goede service en klantvriendelijk

 • P uit Katwijk aan zee
  9,3
  Top bedrijf, vriendelijk ontvangst. Koffie stond klaar en de verkoper was zeer vriendelijk en niet opdringerig. Na de aankoop van onze mooie BMW was de verdere afhandeling perfect!

 • Ramazan uit Den haag
  9
  zeer goed en mooi bedrijf met ons zeer mooie rente ik ben erg blij met dit bedrijf als ik een oude auto de volgende keer dat je gaat naar de enige plek wens ik de voortzetting van uw succes.

 • R uit Alphen aan den Rijn
  8
  Fijn bedrijf. We werden vriendelijk te woord gestaan. Na het ophalen van onze auto kregen we de volgende dag een fotokaart met ons bij de nieuwe auto toegestuurd. Erg leuk!

  Bedankt voor de attente reactie meneer Rijken! mvg
 • Jacqueline uit Kootwijk
  8,3
  Fijne verkoper, denkt mee in oplossingen. Mooie tweedehands auto’s.

 • Gerrit uit Apeldoorn
  9
  Zeer klantvriendelijk. Wij zijn erg tevreden met de aankoop van de auto.

 • Marcel uit Deurningen
  9,3
  Goed bedrijf waar de mensen nog normaal praten en met mensen om gaan. Super.

  Bedankt voor de reactie meneer Vrielink, heel veel fijne en veilige kilometers met de XC60!
 • Jan uit Ittervoort
  9
  Wat mij opviel bij binnenkomst was de gastvrije ontvangst maar vooral hoe mooi de auto's gepoetst/gepolijst waren. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen door Joey Haverkamp die ook bij de aflevering van de auto alles goed voorbereid had en alle benodigde papieren reeds had ingevuld. Daardoor verliep de inruil van mijn auto en de aflevering van de nieuwe auto probleemloos.

  Wij stellen uw reactie zeer op prijs meneer Vries. Heel veel succes met de mooie cabrio gewenst.
 • Rene en Nick Beuwer uit Deventer
  8,7
  UITDAGENDE AANTREKKELIJK GARAGEBEDRIJF MET EEN WILLEKEUR AAN MOOIE AUTO'S, BEDRIJF DENK MET JE MEE EN ZE HEBBEN EEN DOEL , DE KLANT TEVREDEN STELLEN. VERTROUWD ADRES

  Fijn om uw tevredenheid hier terug te lezen en bedankt voor het aanraden van ons bedrijf! Veel rijplezier heer Beuwer.
 • Paul uit AMERSFOORT
  9
  Helemaal top. Prima service en zéér klantvriendelijk.

  Bedankt voor uw reactie en het mooie cijfer heer Hoogeboezem!
 • Theo uit Milheeze
  10
  Alles is gewoon prima en conform de afspraken verlopen.
  Verrassend bij afhalen van de auto een bloemetje voor mijn vrouw en de auto mooi opgesteld klaarstaan.
  Dit ondanks een relatief goedkope Volvo S80 van alweer 19 jaar oud.
  Wij hebben deze auto zonder garantie gekocht en ook niet er vanuit gegaan dat alles 100% in orde zou zijn.
  Na aankoop de wagen bij onze vaste garage een goede grote beurt laten geven.
  Rijd perfect. We kunnen weer even voorruit nu.
  Bedankt .

  bedankt voor uw reactie familie de Veth! heel veel veilige kilometers en rijplezier toegewenst. met vriendelijke groeten Frans Wientjes auto's
 • B uit Deventer
  8,7
  Jullie hebben een mooi bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Alles is bespreekbaar en de communicatie verliep zeer prettig. Kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met onze nieuwe aanwinst en jullie service.

  Beste familie Nijhof, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe aanwinst en onze service. Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers en heel veel rijplezier. Team Frans Wientjes Auto's
 • Arjan uit Apeldoorn
  8
  We waren op zoek naar een goedkope occasion. Per toeval kwamen we langs de garage van Frans Wientjes. En daar stond onze nieuwe aanwinst. Ondanks dat het een goedkope occasion is, kregen we alle aandacht. Frans maakt geen onderscheid tussen klanten die veel of weinig geld uit willen geven. Top! Verder leuk, netjes en vriendelijk geholpen. Ook eerlijke prijs voor m'n inruil gekregen.

  Beste meneer Bakker, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en jullie een prettig gevoel hebben over ons bedrijf! Met vriendelijke groet, Frans Wientjes Auto's
 • H uit Apeldoorn
  8,3
  Vlotte handen en met een prima gevoel onze sirion ingeruild. Goeie deal gemaakt en we zijn blij met onze Kia Picanto.

  Bedankt voor het vertrouwen de vriendelijkheid en natuurlijk de reactie ! met vriendelijke groeten, Frans Wientjes Autos
 • Theo uit Amersfoort
  10
  Kwam binnen en had gelijk een goed gevoel (na bezoek aan een aantal andere autobedrijven was dit echt een verademing), geen opdringerige verkoper, was geen probleem om tegen sluitingstijd nog 7 auto's in de showroom te verplaatsen en een proefrit te maken. Wij hebben ondertussen onze BMW 520 opgehaald en wat een klasse auto. Supernetjes afgeleverd, alles volgens afspraak. Ik miste de NAP en boekjes, over gemaild waarop direct gereageerd werd en NAP toegestuurd.
  Zonder meer zeer tevreden dus!

  Goedendag heer Guldemeester, bedankt voor uw reactie. Heel erg prettig om te lezen dat onze inzet goed is overgekomen! met vriendelijke groeten, Frans Wientjes Auto's
 • Martien uit Renkum
  9
  Bij het zoeken naar een 'nieuwe'tweedehands Nissan Qashqai, ben ik uiteindelijk in Apeldoorn terecht gekomen en wel bij Frans Wientjes Auto's. Het is een keurig net bedrijf met zeer vriendelijk personeel. De Nissan had een goede prijs met voldoende ruimte wat betreft onderhandelingspuntjes. Daarom was de deal snel gesloten. Het bedrijf heeft mij voldoende de tijd gegeven om de 'ruis'bij mijn verzekeringsmaatschappij te overbruggen en dat geeft vertrouwen. Er is voldaan aan mijn wensen. Bij het eerste bezoek had mijn zoon zijn drinkbeker achter gelaten. Dat moet je als vader niet doen want drinkbekers zijn heilig. Een telefoontje was voldoende; de beker was gevonden en afgewassen (hartstikke bedankt receptie). Het is een klein detail maar geeft wel 'the human factor' aan die het bedrijf hanteert. Ik kan het bedrijf aanraden; er is een ruim aanbod voor goede prijzen en er wordt alle tijd vrijgemaakt voor je als klant.

  goedendag meneer Opdam, bedankt voor de leuke reactie! en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. met vriendelijke groet, Team Frans Wientjes Auto's
 • Fam uit Zoetermeer
  9,3
  Wij zijn erg tevreden over Frans Wientjes bv. Wij zijn goed ontvangen, geen opdringerige agressieve verkopers. Dylan was zeer geduldig en kent de auto’s goed. Men neemt echt de tijd voor je. Bedankt en wij zijn weer een goed adresje rijker en een auto natuurlijk:-)


  Beste familie Algoe, Bedankt voor uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Team Frans Wientjes Auto's
 • Sabah uit Ridderkerk
  8
  klant vriendelijke personeel , goede service in een woord prefect !!


 • Heidi uit Dalmsholte
  10
  Fijn en vlot geholpen, zeer tevreden met de aankoop van onze auto.

 • Pier uit Oosthem
  7
  hier een prachtige gebruikte BMW gekocht.Verkoper en ander personeel zeer aardig en kundig.

 • Patrick uit Heerde
  7
  Tevreden over dit bedrijf, netjes en klantvriendelijk ontvangen. Ondanks het “onderbuik gevoel” van een auto in Apeldoorn kopen erg tevreden met onze aankoop.
  Bij aflevering stond de auto netjes klaar met een bloemetje voor de vrouw.
  Al met al een prettige ervaring bij Frans Wientjes!

 • Rick uit 't Harde
  8,7
  Ik kwam binnen in een erg mooi uitziend bedrijf en werd, samen met 2 kids, vriendelijk onthaald en voorzien van wat te drinken. Binnen enige momenten stond verkoper Dylan ons te woord en vertelde hij enthousiast over de auto waarvoor ik kwam. Deze stond al netjes binnen in de showroom. Ik mocht de auto voor een proefrit helemaal van Apeldoorn meenemen naar Nunspeet en in de avond na overleg thuis besluiten of we de auto wilden kopen, wat we uiteindelijk hebben gedaan. Ook de aftersales waren goed en daar waar onduidelijkheden waren, zijn er goede afspraken gemaakt. Bij het afhalen van de auto met het hele gezin, leek het wel alsof we een nieuwe auto kochten. Een welkomstbordje bij de auto, bosje bloemen etc. Het was een feest voor allemaal! Hartelijk bedankt!